Välkommen på en trevlig och trygg semester till Heikkis Gård

Bondgården för resenärer Heikkis Gård befinner sig vid goda reseförbindelser i Södra Österbotten i Töysä komun vid Akkosjöns strand i ett finskt traditionellt landskap. Den vackra, historiska miljön är redan från början av 1900-talet.

Heikkis Gård betjänar året runt. Kommer ni för en dag eller två, eller för en längre tid, så får ni uppleverser och trevliga erfarenheter. Vid Heikkis Gård har ni möjlighet att bekanta er med ställets vardagsrutiner, lära er tjänna djuren, njuta av att ro på sjön, bada bastu i en finsk orginal rökbastu, simma och njuta av en ren och frisk natur.

Heikkis Gård är också ett yppert semesterställe för barnfamiljer. Hos oss kan man fira en semester i en trevlig och trygg miljö. Vid Heikkis Gård kan man alternativt bo i år 2000 i Österbottnisk stil byggda i byggnaden med alla bekvämligheter och bastu. Det finns 3 st 4-personers rum och 1 st 2-personers rum.

Akkala är vid 1800 – talet byggd traditionell Syd Österbottnisk byggnad var det finns plats för 6-personer, utrymme finns för en stor familj. Byggnaden har en idyllisk gårdmiljö.

Vår Hedstuga befinner sig vid den kristallklara lilla Valkeinen innsjön. I stugan finns det plats för max 8 personer.

En semester på Heikkis Gård i landsbyggdsmiljö erbjuder det bästa av en familjs semester, den fylls av glädje, minnen och erfarenheter. Intressant verksamhet och tidsfördriv räcker från morgon till kväll.

En lyckad semester är också mer änn en vacker natur och aktiv verksamhet. En god mat och en trevlig logi kronar trevliga semesterminnen.
Välkommen alltså på en trevlig semester till Heikkis Gård – till Finlands hjärta !

Helsingfors – 350 km
Jyväskylä – 180 km
Tammerfors – 200 km
Seinäjoki – 80 km

Kontakter – reservationer ( helst på Engelska )

Heikkis Gård
Lehtimäenvägen 1147
63640 Ritola, Töysä
Mobil: + 358 400 861176, + 358 500 861176
Email: hepelepo@kuusnetikka.fi